MOPAN Suceava

Tânăra artistă suceveancă Andreea Chisăliţă a câştigat marele trofeu al Festivalului „Maria Tănase” 2015. A XXIII-a ediţia festivalului a avut loc la Craiova, în concurs fiind înscrişi aproape 40 de concurenţi din întreaga ţară. Potrivit ziarului Gazeta de Sud, Andreea Ioana Chisăliță a reușit să impresioneze juriul exigent format din specialiști, dar și publicul craiovean, care i-a oferit acesteia și Premiul de Popularitate.

„Este o mare onoare pentru mine să fiu laureata acestui prestigios festival, iar acest premiu este cu atât mai special pentru că este oferit de publicul craiovean. Pentru mine, Festivalul „Maria Tănase“ este un vis împlinit. Simplul fapt că am trecut preselecția, că mă aflu în fața juriului format doar din specialiști în domeniu, că sunt pe aceeași scenă cu două dintre cele mai apreciate orchestre din România și că sunt în fața dumneavoastră este o mare onoare pentru mine”, a spus Andreea Chisăliţă, citată de Gazeta de Sud. Tânăra artistă suceveană i-a dedicat premiul Sofiei Vicoveanca.
De asemenea, Andreea Chisăliţă i-a mulţumit şi artistului sucevean Sorin Filip, într-o postare pe contul ei de Facebook spunând că „Sunt conştientă că rezultatele frumoase obţinute de-a lungul timpului nu ar fi fost posibile dacă nu aveam alături de mine oameni cu suflet curat care să mă îndrume şi să mă ajute. Domnul Sorin Filip este cel căruia îi datorez în mare parte tot ceea ce sunt astăzi, ca artist”.

 

Suceveanca Andreea Chisăliţă a câştigat trofeul Festivalului Maria Tănase, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava