Concert pascal
MOPAN Suceava

Luptele greco-romane sucevene vor avea un reprezentant la Campionatele Europene de juniori care vor avea loc la Skopje (Macedonia) în perioada 2-7 iulie. Tânărul Constantin Huţuleac, sportiv antrenat de Andrei Bolohan, va lupta pentru o medalie în limitele categoriei 96 de kilograme.
“Constantin Huţuleac este un sportiv corect şi ambiţios care este capabil de mari performanţe. La ultima competiţie a concurat cu succes împotriva unui adversar cu 11 ani mai în vârstă, lipsa lui de experienţă fiind compensată de dorinţa lui de afirmare.
Sportivul nostru este multiplu campion naţional, dar pentru a putea progresa cu adevărat are nevoie de rezultate notabile şi peste hotare. Campionatele Europene de juniori care vor avea loc luna viitoare în Macedonia reprezintă o excelentă oportunitate pentru Constantin Huţuleac de a demonstra de ce este capabil. Dacă se va concentra şi va avea şi puţin noroc, pentru că oriunde trebuie, atunci el are şansa de a se afirma. Le mulţumesc tuuror celor care de-a lungul anilor au sprijinit luptele sucevene şi mă bazez în continuare pe susţinerea lor” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava