MOPAN Suceava

Luptătorul sucevean Teodor Chira a participat zilele trecute, împreună cu lotul national de juniori al României, la un puternic turneu internaţional organizat în localitate Dorog, din Ungaria şi care a reunit la start sportivi din 16 ţări. Sportivul pregătit de Valerică Gherasim la CSM-LPS Suceava a ajuns în finala categoriei 100 de kilograme, ocupând locul II dintr-un total de 19 participanţi.

“Chira a făcut un progres extraordinar în ultima perioadă, a dobândit experienţe noi de la un turneu la altul. E un rezultat foarte bun, care a contribuit la locul III ocupat de România în clasamentul pe echipe”, a declarat Valerică Gherasim, care a mulţumit Primăriei Suceava, Consiliului Local Suceava şi Consiliului Judeţean Suceava pentru sprijinul acordat.

Tot în weekendul trecut, alţi 20 de luptători de la CSM Suceava şi LPS Suceava s-au deplasat la Piteşti, unde au susţinut un test important înaintea primei etape a Campionatului Naţional de lupte greco-romane rezervat juniorilor I. Performerul delegaţiei a fost Adrian Agache, sportivul pregătit de Daniel Ciubotaru la CSM Suceava reuşind să se impună la categoria 74 de kilograme.

Marian Hangaleţ (LPS Suceava) a disputat finala la categoria 50 de kilograme, în vreme ce Tudor Ursachi (CSM Suceava), Răzvan Mihalache (LPS Suceava) şi Marian Ion (CSM Suceava) au ocupat locul III la categoriile 60, 74, respectiv 96 de kilograme. În alte trei rânduri, luptătorii suceveni s-au clasat pe locul V prin Marius Blându, Marius Mănălăchioaie şi Ioan Moisei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava