Concert pascal
MOPAN Suceava

Sucevenii se mobilizează din nou pentru a organiza un protest împotriva tăierilor ilegale a pădurilor. Pe un site de socializare a fost publicat deja o invitaţie la un nou protest, programat pentru data de 5 iunie 2015, de la ora 17:00, punctul de plecare fiind Parcul Central din Suceava, de lângă Palatul Administrativ.
„În data de 9 MAI am arătat că SE POATE! După protestele masive din toată țara împotriva tăierii ilegale a pădurii, autoritățile din România au reacționat. Președintele României a convocat o ședința a CSAT și a recunoscut că pădurile țin de securitatea națională. Corpul de control al Primului Ministru a sesizat DNA pentru mai multe infracțiuni din domeniul silvic. Parlamentul a adoptat un nou Cod Silvic. După Roșia Montană, gazele de șist și votul din Diaspora, oamenii care au ieșit în stradă pe 9 mai au arătat că prin societatea civilă lucrurile se pot mișca. Cu toate acestea mai avem multe de realizat pentru stoparea tăierii ilegale a pădurii. Alături de celelalte orașe mari din țară, sucevenii au arătat că le pasă de pădurile lor. Pe 5 iunie vă așteptăm din nou în Parcul Central la un marș al bunului simț împotriva tăierii ilegale a pădurilor”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook dedicată acestui protest.
Reamintim că peste 500 de suceveni au protestat în data de 9 mai a.c. împotriva defrişărilor abuzive din România. Majoritatea tineri, sucevenii veniţi din mai multe locuri ale judeţului s-au întâlnit în parcul central din faţa Palatului Administrativ pentru a da un semnal de alarmă faţă de defrişările pădurilor din România. Cei prezenţi la eveniment au venit „înarmaţi” cu pancarte pe care se puteau citi mesaje precum „Pădurea nu este a noastră, ci a urmaşilor, urmaşilor noştri”, “Salvaţi copacii”,  sau „Salvaţi pădurea. Salvaţi-ne viitorul”. Protestul a făcut parte dintr-o acţiune organizată în mai multe oraşe ale ţării în scopul de a proteja pădurile din România.

Sucevenii se mobilizează din nou pentru a protesta împotriva tăierilor ilegale a pădurilor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava