MOPAN Suceava

Nou-înființata Sucursală de la Suceava a Camerei de Comerț și Industrie România-China vrea să devină o fereastră pentru atragerea investitorilor chinezi în Bucovina. Declarația îi aparține președintelui sucursalei, Dănuț Burgheaua. El a spus că avînd în vedere relaţiile diplomatice româno-chineze, prietenia dintre cele două popoare precum și importanța cooperării economice ca liant al relațiilor bilaterale, Sucursala Camerei de Comerț România-China va acorda o mare atenție realizării de legături între companiile din China și cele sucevene. Ședința de constituire a sucursalei a avut loc pe 19 octombrie, în prezența ambasadorului Chinei la București, Xu Feihong.

„Având în vedere relaţiile diplomatice româno-chineze, prietenia dintre cele două popoare precum și importanța cooperării economice ca liant al relațiilor bilaterale, Sucursala județeană Suceava a CCIRC acordă o mare atenție realizării de legaturi între  companiile din China și cele din  județul nostru. Dorim ca Sucursala județeană Suceava a CCIRC să devină o fereastră pentru  atragerea investitorilor din China în Bucovina”, a spus Dănuț Burgheaua.

Adunarea generală a ales un colegiu de conducere format din 3 membri – Munteanu Mugurel, Voicu Mihai, Laslovici Andrei, 1 secretar executiv – Alexandru Iacoban, 2 vicepreședinți – Serdenciuc Marinel, Luchian Constantin și 1 președinte – Dănuț Burgheaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava