Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 200 de persoane au participat duminică la întâlnirea pe care preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor şi candidatul PSD pentru Primăria Straja, Mihai Juravle, au avut-o cu locuitorii acestei comune. Întâlnirea a avut loc la căminul cultural din Straja, liderul PSD Suceava Cătălin Nechifor, apreciind încă de la începutul discuţiilor susţinerea pe care locuitorii acestei comune o au faţă de Mihai Juravle şi faţă de candidaţii social democraţi pentru Consiliul Local Straja şi Consiliul Judeţean Suceava. Pentru început, candidatul PSD pentru Primăria Straja, Mihai Juravle, cel care a fost gazda întâlnirii, a ţinut să le transmită locuitorilor comunei că unul dintre obiectivele sale este acela de a investi mai mult în educatie, astfel încât copiii din Straja să nu mai fie nevoiţi să plece la alte şcoli precum cele Vicovu de Sus, Rădăuți sau Suceava. De precizat că din partea PSD, la întâlnirea de la Straja au mai fost prezenţi primarul comunei Voitinel, Maria Pleşca, primarul din Ulma, Petrică Marocico, vicepreşedintele PSD Suceava, Vasile Rusu, şi doi candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava, Mihai Grozavu şi Brânduşel Nichitean.

În discursul său, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că Mihai Juravle are toată susţinerea sa pentru a câştiga funcţia de primar în Straja, considerând că acesta va putea să schimbe în bine această comună, având şi sprijinul administraţiei judeţene. „Mihai Juravle este un om cu foarte mult bun simţ, pe care ţi-i drag să-l vezi, să-l auzi, să-l asculţi, să-l urmezi şi să crezi că <Da, la Straja putem face ceva>. Straja este o comună cu un singur sat, cu oameni care au aşteptări, care plătesc şi taxe şi impozuite, dar pentru care dezvoltarea nu prea a existat”, a spus Cătălin Nechifor. El adăugat că dacă în localităţi precum Voitinel, Ulma, Brodina, Gălăneşti, Vicovu de Sus şi de Jos primarii au fost preocupaţi pentru a realiza proiecte de dezvoltare, nu acelaşi lucru se poate spune şi la Straja. „În judeţul Suceava sunt acum 128 de proiecte aduse de pe vremea Guvernului Ponta, pentru apă, canal, drumuri sau şcoală. Problema e că Straja nu a depus proiect. Era obligaţia primarului să vină cu proiecte către noi pentru a le duce la Guvern, la minister”, a precizat Cătălin Nechifor.

El a amintit şi de investiţiile mari realizate în ultimii patru ani de administraţia judeţeană, dând ca principal exemplu modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare”, investiţie despre care a spus că „pe care noi am făcut-o”. Cătălin Nechifor a spus că sucevenii plecaţi la muncă în străinătate vor avea astfel posibilitatea să vină mai uşor şi mai repede acasă la familiile lor. De asemenea, Cătălin Nechifor le-a vorbit locuitorilor din Straja şi despre realizările Guvernului condus de Victor Ponta, arătând că acesta a reuşit să repare toate nedreptăţile făcute de fostele guvernări de dreapta. „Am reparat ce au greşit guvernele de dreapta, cu Boc, Udrea, Flutur, care au tăiat şi pensii şi salarii, care au închis spitale şi care nu au făcut aproape nimic bun pentru cetăţeni. Îndemnul meu este ca pe 5 iunie să-l votaţi pe Mihai Juravle, să votaţi PSD pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Acum pe 5 iunie nu votăm doar pentru Straja, votăm cu ideea ca în toamnă să schimbăm şi să guvernăm din nou ţara, pentru a face ceea ce trebuie pentru România. Straja are de făcut o alegere simplă. Alegerea pentru funcţia de primar cred că e categorică. Simt, sper şi îmi doresc ca Mihai Juravle să fie noul primar. Şi sper să votaţi PSD şi la Consiliul Judeţean, pentru că vrem să transformăm această zonă cu localităţi cu primari destoinici şi pricepuţi”, a precizat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava