Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproape 200 de pasageri ai cursei Wizz Air de astăzi la amiază, de la Suceava la Bergamo, Milano, au fost lăsați să aștepte câteva ore în aeroport după ce zborul a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, respectiv ceață extrem de densă și la sol. Cursa Suceava – Milano, ar fi trebuit să decoleze la ora 13:10, însă aeronava care a venit de la Bergamo, pentru a prelua pasagerii, nu a putut să aterizeze la Suceava. Directorul Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, Ioan Măriuța, a explicat că aeronava nu a putut să aterizeze având în vedere că plafonul de ceață era sub 30 de metri, situație în care nu a putut fi folosit nici sistemul de navigație aeriană ILS. Măriuța a spus că aeronava a survolat aeroportul timp ce aproximativ o oră, fără a putea ateriza. El a mai adăugat că pilotul aeronavei a încercat să ajungă la sol, însă a ratat aterizarea din cauza condițiilor meteo ridicându-se din nou în aer. În cele din urmă avionul a fost direcționat către Iași, unde a și aterizat.

După ce au fost anunțați că zborul către Milano a fost anulat, pasagerii au fost scoși din zona de așteptare și au revenit în zona unde se face check-in-ul. Mai mulți pasageri au reclamat faptul că după mai multe ore, timp în care au așteptat avionul, dar și după ce au fost anunțati că zborul a fost anulat, nimeni de la compania aeriană nu i-a băgat în seamă și nici nu le-au oferit soluții alternative pentru a ajunge astăzi la destinație. Oamenii au reclamat că singura variantă care le-a fost prezentată a fost de se caza la hoteluri, soluție pentru cei care nu sunt din Suceava, iar ulterior să fie repartizați la alte zboruri către Bergamo, Milano. Soluția i-a nemulțumit pe aproape toți pasagerii, mulți dintre aceștia spunând că trebuie să ajungă luni la muncă, sau aveau alte probleme de rezolvat, unul dintre aceștia având chiar și o programare la un spital din Italia, pentru care aștepta de câteva luni.

Sute de pasageri ai cursei Suceava – Milano lăsați să aștepte ore bune după anularea zborului, 6.6 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava