MOPAN Suceava

La Iulius Mall Suceava urmează zile cu evenimente pentru toate preferințele. Târg agricol cu program artistic, târg de obiecte lucrate manual, spectacol cu și pentru copii, atelier de creație și sesiuni de dans se află pe agenda sfârșitului de săptămână, la Iulius Mall.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 23 – 26 martie 2017, în parcarea Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgul Agro Expo Bucovina. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, reunește peste 70 de expozanți reprezentantivi pentru domeniul agricol. Cei interesați vor găsi o ofertă completă de produse și servicii, de la fructe, legume, miere şi preparate alimentare proaspete sau conservate, până la utilaje şi tehnologii agricole. Așa cum și-a obișnuit publicul, și cea de-a IX – a ediție a Târgului Agro Expo include Salonul Bio Alimenta, unde pot fi degustate cele mai savuroase și sănătoase preparate. De asemenea, meșterii populari vor fi prezenți pentru a-i încânta pe vizitatori cu măiestria lor și cu articole tradiționale. Târgul este completat și de un program artistic zilnic. De vineri până duminică, de la ora 14.30, pe scenă vor urca Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, Ansamblul Școlii de Artă „Ion Irimescu”, precum și interpreții Iosefina Telescu, Simona Vasilovici și Alexandru Recolciuc.

De vineri până duminică, parterul Iulius Mall găzduiește o nouă ediție a Târgului Handmade. Artizani iscusiți în lucrul manual își prezintă creațiile, spre încântarea celor care apreciază obiectele unicat, cu personalitate. Bijuterii, accesorii, piese vestimentare, decorațiuni, tablouri, cosmetice naturale și multe alte obiecte cu dichis sunt o parte dintre propunerile Târgului Handmade.

Sâmbătă, de la ora 14.00, prichindeii sunt așteptați să participe la atelierul de creație. Tema acestei săptămâni este realizarea unor tablourile decorative pe trunchi de copac, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Cei mici vor avea prilejul de a-și dezvolta îndemânarea și imaginația printr-o activitate creativă, în compania altor copii de vârsta lor.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfășura Festivalul „Carnaval la Arlechin”. Ajuns la a zecea ediție, spectacolul este susținut de copii și tineri talentați din județele Suceava, Botoșani și Neamț, care vor intra în pielea unor personaje îndrăgite din fascinanta lume a poveștilor și desenelor animate. Defilările de costume și măști vor fi completate cu momente de teatru, dans și muzică.

Duminică, de la ora 17.00, la parterul Iulius Mall se dă startul unor noi runde de dans latino. Demonstrațiile sunt oferite de Salsa Family, iar invitația este lansată tuturor celor care vor să învețe mișcările de salsa, bachata sau merengue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava