MOPAN Suceava

În perioada 24-25 septembrie, Shopping City Suceava organizează prima ediție a Târgului de activități extrașcolare, eveniment dedicat părinților și copiilor de toate vârstele, interesați să descopere cele mai atractive și benefice oportunități de dezvoltare personală și petrecere a timpului liber.
Timp de două zile, părinții și copiii vor avea ocazia de a discuta direct cu reprezentați din domenii diverse și vor putea alege împreună o activitate care poate deveni o pasiune pe viitor. Evenimentul va reuni în incinta centrului comercial cluburi de dans, centre de limbi străine, club de studii asiatice, afterschool, cluburi de arte marțiale, fotbal, baschet, cursuri de bune maniere, consiliere parentală și psihoterapeutică și multe altele.
Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi întâmpinați cu multe premii, competiții sportive, activități interactive, ateliere de creație, facepainting, animatori, baloane modelate și surprize din partea participanților. Copiii care vor participa la târg se pot înscrie la o tombolă specială pentru a câștiga o consolă Xbox One + Kinect. În plus, aceștia vor putea participa la un concurs de desene în cadrul căruia vor putea câștiga jocuri Noriel, la competiții sportive organizate la standul Decathlon sau la activități creative și interactive organizate de Alexandria Librării.
Sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 11.00, Alexandria Librării prezintă cartea “Majestatea Sa Șahul” a autorului Mihai Pânzaru. În cadrul evenimentului vor avea loc partide demonstrative de șah coordonate de același autor. În plus, pe toată durata târgului copiii sunt invitați să participe la ”Atelierul de bune maniere” organizat la standul Asociației IDEVA, unde pot participa la jocuri de rol, concursuri de tipul “Așa da – Așa nu” sau oglinda bunelor maniere, sub îndrumarea doamnei profesor coordonator Margareta Lupașcu.
Duminică, 26 septembrie, începând cu ora 11.00, Asociația Psyvolution în colaborare cu Edumax – Centrul de dezvoltare personală și profesională organizează ateliere de lucru demonstrative pentru copiii și adolescențiii care doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public. Acestea se adresează atât copiilor din învățământul primar, gimnazial, liceal, cât și părinților care sunt invitați în audiență. Atelierele vor fi conduse de profesori psihologi și pedagogi cu experiență și certificare de Competent Comunicator oferită de Toastmasters Internațional – Club de Public Speaking & Leadership.”
De la ora 12.00 va avea loc un spectacol de excepție cu demonstrații de arte marțiale susținute de clubul AIKIDO, gimnastică ritmică de la Școala Generală nr.3, dar și demonstrații de dans oferite de Bucovina Dance Studio. Copiii au astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte și pot opta pentru înscrierea la una dintre acestea.
Târgul de activități extrașcolare are rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare care să-i disciplineze și responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava