MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână aduce evenimente aparte pentru clienții Iulius Mall Suceava. Târg de antichități, activități creative și distractive pentru copii, lecții gratuite de dans, concurs de șah, concert dedicat femeilor și mii de premii sunt propunerile Iulius Mall pentru acest week-end.

De vineri până duminică, în perioada 4 – 6 martie 2016, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgul Colecționarilor. Clienții care apreciază obiectele ancorate în trecut sunt invitați să descopere piesele expuse de colecționari din toate colțurile țării. Domnii care sunt în căutarea cadourilor pentru Ziua Femeii vor găsi bijuterii și accesorii cu un farmec aparte. În plus, cei pasionați de antichități vor găsi piese de mic mobilier, tablouri, statuete, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale cu povești din timpuri străvechi.

Sâmbătă, de la ora 09.00, în sala de conferințe Iulius Mall, pasionații de sportul minții pot asista la un concurs de șah organizat de Palatul Copiilor Suceava. Prichindeii se vor întrece în mutări inteligente, cu scopul de a-și exersa talentul și de a câștiga titlul de cel mai bun jucător de șah.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, în zona Kidsland, cei mici vor avea posibilitatea de a învăța cum să își exprime într-un mod inedit iubirea pentru mame, participând la atelierul de creație. Specialiștii Creativ&Deco au pregătit o tema dedicată zilei de 8 martie și îi vor ajuta pe copii să realizeze inimioare roșii, îmbrăcate în accesorii colorate. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar participanții vor putea oferi mămicilor felicitările create chiar de ei. De la ora 16.00, petrecerea continuă alături de clovnul Bobo. Ca de fiecare dată, năzdrăvanii vor petrece o seară minunată, în compania prietenilor de vârsta lor. Vor fi provocați la jocuri și concursuri haioase, pentru ca distracția să fie garantată.

Duminică, de la ora 17.00, pe scena amplasată la etajul Iulius Mall Suceava, în zona food court, renumitul tenor Vlad Miriță va susține un concert dedicat femeilor. Spectacolul „Iubesc Femeia – povestea bărbatului interbelic” cuprinde muzica unor vremuri impregnate cu ritmuri elegante, care aduc un omagiu frumuseții feminine.

Seara de duminică va continua tot pe ritmuri muzicale. De la ora 18.30, la intrarea principală în Iulius Mall, sucevenii vor primi invitație la dans. Lecțiile gratuite vor fi susținute de profesioniștii de la Salsa Family, care îi vor învăța pe cei doritori pași de latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Sesiunile de shopping din această perioadă sunt câștigătoare la Iulius Mall Suceava. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la campania „Dă play la primăvară!” și au șansa de a fi premiați cu bilete la concertele artiștilor favoriți: Julio Iglesias (Iași, 11 mai), Enrique Iglesias (București, 12 mai) și Smiley (București, 1 iunie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava