MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână le aduce clienților Iulius Mall Suceava noi evenimente: târg handmade, eveniment multicultural Global Village și reprezentanții de circ.

De vineri până duminică, în perioada 22 – 24 iulie 2016, Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă ediție a târgului de obiecte handmade. Cei pasionați de articolele unicat vor descoperi numeroase propuneri din partea artizanilor participanți, de la bijuterii și accesorii vestimentare, până la produse cosmetice naturale, decorațiuni, lumânări parfumate, tablouri, ceasuri de perete, cutii pentru podoabe și multe alte piese cu adevărat deosebite.

Sâmbătă, 23 iulie 2016, de la ora 12.00, etajul Iulius Mall se va transforma într-un Global Village. Ajuns la cea de-a opta ediţie, evenimentul le oferă celor care vor să descopere culturile altor popoare prilejul de a putea călători, preț de câteva ore, în țări precum: Taiwan, China, Belarus, Azerbaidjan, Indonezia, Pakistan, Germania, Mexic și Egipt. Global Village beneficiază de prezența a 14 studenți internaționali, veniți în cadrul proiectului Discover, care vor prezenta obiceiuri reprezentative zonelor din care provin, muzica şi dansurile specifice, dar şi mâncăruri tradiţionale. Global Village este organizat de AIESEC, cea mai mare asociaţie internaţională de tineri din lume. Este un eveniment menit să promoveze multiculturalismul, diversitatea şi să înlăture orice stereotipuri.

Până duminică, 31 iulie, vacanța de vară a prichindeilor va fi și mai frumoasă, pentru că primesc invitație la circ. În parcarea Iulius Mall va poposi Circul Nemeth, iar cei mici și cei mari vor putea participa la un spectacol inedit. Vor întâlni acrobați, jongleori și clovni și vor fi impresionați de momentele de echilibristică. Vedetele sunt însă animalele exotice, circul fiind o ocazie unică pentru cei mici să le vadă de aproape. În program sunt și cămile, ponei, cai, bizoni, iaci, șerpi și alte momente surpriză. Nemeth Circus va avea câte un spectacol zilnic, de la ora 19.00, iar duminică, 31 iulie, reprezentația va fi de la ora 16.00. Luni și marți, pe 25 și 26 iulie, circul va avea pauză.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava