Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava și Iulius Mall Suceava, Târgul de Nunți Bucovina reunește, într-o atmosferă de sărbătoare, peste 20 de expozanți, iar atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de trei formații de muzică și de renumitul interpret de muzică populară, Alexandru Recolciuc.

Cel mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava aduce pentru dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care vă așteaptă la Iulius Mall Suceava timp de trei zile, în perioada 12 – 14 februarie 2016.
Aflat la cea de-a IX-a ediție, evenimentul este unul de referință pe piața târgurilor de nunți, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.
Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava și Iulius Mall Suceava, este un mod excelent de a afla de la experții din domeniul nunților noutățile în domeniu și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți.
Astfel, vizitatorii vor putea admira cele mai noi colecții de rochii de mireasă, rochii pentru domnișoare de onoare, rochii de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare și de ocazie, dar și voaluri, pălării, aranjamente florale, buchete de mireasă, decorațiuni pentru săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitații, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto & video, torturi și produse de cofetărie.
Ne dorim să vă inspirăm, să vă informăm și să pregătim împreună ziua dumneavoastră specială! Aducem astfel în atenția dumneavoastră atât serviciile necesare organizării unei nunți perfecte, cât și o gamă variată de furnizori pentru a vă putea alege produsele dorite, de cea mai bună calitate, pe gustul și bugetul fiecăruia.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava