Concert pascal
MOPAN Suceava

Bazele sportive Unirea şi IRE au găzduit la finele săptămânii trecute prima ediţie a Memorialului „Ilie Mironescu” la tenis. Ilie Mironescu a fost administratorul bazei sportive Electrica încă din 1989, un om simpatic şi cu bun simţ care s-a stins din viaţă mult prea devreme.
La întrecerea sportivă organizată în weekend-ul trecut la Suceava de Clubul Sportiv “Select”, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Municipal, cu sprijinul Atlantis Gold, SC Eurotehnic, Cabinet medical “Irinel Nanu”, Complex Turistic Bucovina din Suceviţa, au participat aproximativ 60 de tenismani seniori din ţara noastră.
Finala categoriei + 30 de ani a fost una suceveană, Mihai Pânzaru izbutind să intre în posesia trofeului după un meci spectaculos în compania lui Florin Popovici Dumbravă.
La + 40 de ani cel mai bine clasat sucevean a fost rădăuţeanul Irinel Nanu, care a fost devansat în ierarhie de Sebastian Capţan (ICMRS Galaţi) şi Mihail Nistorică (Intertenis Botoşani). Concursul categoriei de vârstă + 50 de ani a fost la discreţia sportivilor de la “Select” Suceava, care au ocupat în întregime podiumul de premiere în ordinea Viorel Negru, Ovidiu Busuioc şi Costel Chelariu.
Tot tenismanii localnici au dominat concursul de la + 60 de ani, laureaţii ediţiei inaugurale a Memorialului „Ilie Mironescu” fiind Gigi Berariu, Sterian Andrieş şi Constantin Chetraru.
Şi în întrecerile de dublu meciurile din fazele superioare s-au disputat mai mult în familie. La + 30 de ani, câştigătoare a fost perechea suceveană Mihai Pânzaru / Irinel Nanu, care a trecut în meciul decisiv de cuplul Mihai Popovici Dumbravă (Suceava) / Ciprian Adam (Bistriţa). La + 50 de ani, dominarea suceveană a fost şi mai evidentă: locul 1 – Viorel Negru / Gigi Berariu (ambii din Suceava), locul 2 – Ovidiu Busuioc (Suceava) / Mircea Olaru (Botoşani), locul 3 – Vasile Rusu / Costel Chelariu şi Dumitru Negru / Vasile Ungurean (toţi din Suceava).
„Prima ediţie a Memorialului <Ilie Mironescu> poate fi considerată o reuşită, dacă ţinem cont că toată lumea a plecat mulţumită de la Suceava, iar premiile oferite au fost printre cele mai mari din ţară. Sperăm ca turneul să crească în valoare de la an la an şi să devină unul de tradiţie”, a declarat dublul câştigător Mihai Pânzaru, care s-a implicat activ, alături de Irinel Nanu şi Constantin Chetaru, şi în problemele organizatorice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava