MOPAN Suceava

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că ţinta organizaţiei pe care o conduce la alegerile parlamentare de la finalul acestui an este obţinerea unui mandat de senator şi a doua de deputat. Corneliu Popovici a subliniat că pe lista PMP Suceava pentru alegerile parlamentare se vor regăsi doar suceveni. Întrebat dacă este posibil ca pe listele PMP din judeţul Suceava să candideze şi liderul partidului, Traian Băsescu, Corneliu Popovici a spus că şi-ar dor acest lucru, însă nu se poate pronunţa încă. „Cert este că o candidatură a lui Traian Băsescu pe listele din judeţul Suceava ar crea multă nelinişte celorlalte partide politice. Ţinta pe care o voi propune colegilor mei este de a obţine doi deputaţi şi un senator. Cu o organizare bună şi cu implicarea tuturor membrilor de partid consideră că putem atinge această ţină”, a spus Corneliu Popovici.
De precizat că după fuziunea PMP cu UNPR, Corneliu Popovici este, începând de joi, preşedinte interimar al noului PMP Suceava. Tot în urma fuziunii a fost înfiinţată şi funcţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean, care va fi ocupată de fostul lider al UNPR Suceava, senatoru Mihai Neagu. Popovici a spus că în urma fuziunii cu UNPR, PMP Suceava are în plus un senator, 31 de consilieri locali şi doi viceprimari. Liderul PMP Suceava a declarat că această formaţiune politică are în momentul de faţă la nivel de judeţ şapte viceprimari, 101 consilieri locali şi un senator. „Din punct de vedere al acestor cifre suntem a treia formaţiune politică din judeţul Suceava, înaintea celor de la ALDE, care are aproximativ 50 de consilieri locali. Fuziunea cu UNPR întăreşte poziţia noastră pe eşicherul politic sucevean, şi sperăm ca în toamnă lucrurile se vor aşeza altfel comparativ cu alegerile locale”, a spus preşedintele PMP Suceava. El a mai adăugat că la cei 3.000 de membri pe care îi avea PMP Suceava se mai adaugă încă 2.000 – 2.500 din fostul UNPR. Corneliu Popovici şi-a exprimat speranţă că în PMP vor reveni şi foştii membrii ai UNPR, care au părăsit acest partid în ultima perioadă de timp.
Pe de altă parte, Corneliu Popovici a precizat că după fuziunea cu UNPR, unul dintre cele mai importante lucruri pentru PMP este acela că a devenit partid parlamentar, şi va avea reprezentanţi în toate secţiile de votare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava