MOPAN Suceava

Sportivii secţiilor de tir cu arcul de la cele trei cluburi din judeţul Suceava, CSM Suceava, CSŞ şi CSM Bucovina Rădăuţi, au început competiţiile naţionale din 2017 cu rezultate foarte bune. Zilele trecute, sportivii din judeţ au reuşit să câştige nu mai puţin de 13 medalii la Campionatul Naţional de Tir cu Arcul Indoor, rezervat juniorilor I şi seniorilor. Performerii delegaţiei judeţului Suceava pregătiţi de antrenorii Roza şi Alexandru Deneş au fost sportivii Cosmin Sbiera şi Emilia Forray, ce au câştigat câte patru medalii fiecare, atât la individual, cât şi cu echipele.
Component al lotului naţional de cadeţi, deşi este încă junior III, Cosmin Sbiera, de la Clubul Sportiv Şcolar din Rădăuţi, a tras excelent la juniori I, acolo unde a învins adversari cu patru ani mai mari decât el. La individual juniori I, Cosmin a câştigat titlul de campion naţional, după o probă în care a fost aproape de recordul naţional, pe care l-a doborât în acest an la un turneu în Polonia, când a tras 551 de puncte în proba de 2×18 metri. Cosmin Sbiera a câştigat medalia de aur la echipe mixte juniori I, alături de Emilia Forray, şi cea de bronz, la echipe mixte, alături de Mădălina Sbiera, dar şi medalia de argint cu echipa rădăuţeană de juniori I, din care au mai făcut parte sportivii Tudor Banciu şi Tudor Buzilă.
Tot la juniori, dar la feminin, Emilia Forray, de la CSŞ Rădăuţi, componentă a lotului naţional de junioare I şi senioare, a câştigat titlul de campioană naţională la individual, iar Mădălina Sbiera a câştigat argintul. Tudor Buzilă a luat bronzul la băieţi, în timp ce echipa de fete formată din Emilia Forray, Mădălina Sbiera şi Ioana Paparuşcă a câştigat medalia de aur.
Clubul Sportiv Municipal Suceava a obţinut la aceste naţionale patru medalii, două de aur şi două de bronz. În concursul individual masculin, Mihailov Kostash a devenit campion naţional al României la seniori, medalie de aur câştigând şi echipa de fete formată din Ioana Trufin, Elena Gheorghiţă şi Emilia Forray, ultima sportivă având astfel a patra medalie cucerită la aceste naţionale. Ioana Trufin s-a remarcat şi-n concursul individual la senioare, unde a câştigat medalia de bronz, iar echipa masculină compusă din Andrei Dănilă, Mihailov Kostash şi Alexandru Popescu a ocupat a treia treaptă a podiumului, tot la seniori.
Clubul CSM Bucovina Rădăuţi a câştigat o medalie la aceste naţionale, în concursul pe echipe la junioare, acolo unde Adina Ilica, Ilinca Fecioru şi Simona Amăistroaie au devenit vicecampioane naţionale ale României.
La finalul acestei săptămâni, la Deva, cei mai mici dintre arcaşii din judeţul Suceava vor lupta pentru medalii la Campionatul Naţional de Tir cu Arcul pentru cadeţi, juniori II şi copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava