Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul filialei Suceava a Uniunii Salvați România, Teodora Munteanu, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă toate contestațiile depuse la listele listele de candidați pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 au fost respinse. Teodora Munteanu a amintit că seria contestațiilor a început cu cea formulată de PSD, înainte de depunerea candidaturilor, plângerea făcând referire la cortul depus de USR în centrul Sucevei pentru strângerea de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare. Munteanu a spus că alte două contestații au fost formulate după depunerea la Biroul Electoral Județean Suceava a listelor de candidați ale USR Suceava pentru Senat și Camera Deputaților. Ea a amintit că cele două contestații au fost depuse de Partidul Ecologist Român și de un sucevean, Florin Sumănaru, iar plângerile în instanță făceau referire la siglele pe care USR le-au folosit pentru strângerea de semnături și cele care au fost folosite pe listele de candidați. „Toate cele trei contestații au fost respinse. În țară au fost formulate peste 50 de contestații, toate acestea fiind respinse”, a arătat Teodora Munteanu, care a mai anunțat că USR are o nouă siglă pe care o va folosi pe buletinele de vot de la alegerile parlamentare.
Pe de altă parte, președintele USR Suceava a subliniat faptul că acest partid vine în fața sucevenilor la aceste alegeri parlamentare doar cu persoane care nu au mai făcut parte din alte partide și care vor să schimbe ceva în viața politică din România. Alături de Teodora Munteanu, la conferința de presă au fost prezenți majoritatea candidaților USR Suceava la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților.
Organizația Județeană Suceava a Uniunii Salvați România (USR) se va prezenta la alegerile parlamentare de la finalul acestui an cu nouă candidați pentru Camera Deputaților și Senat. Lista candidaţilor USR Suceava pentru Camera Deputaţilor este deschisă de lector univ.dr Cristian Pîrghie, coordonatorul Observatorului Astronomic din Suceava, el fiind urmat de liderul filialei județene, Teodora Munteanu. Pe următoarele locuri se află programatorul Radu Plămădeală, Mihai Ilie Maierean – expert contabil, Alexandru Georgian Istrate – inginer silvic și Ion Marin – tehnician în cadrul Colegiului Tehnic Petru Mușat. Lista USR Suceava pentru Senat este deschisă de Radu Tudor Ciornei, doctor în imunologie la Universitatea din Kentucky din Statele Unite, urmat de medicul Ciprian Văcăreanu și de omul de afaceri Lorena Ignătescu.

Toate contestațiile depuse la listele USR Suceava au fost respinse, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava