Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Cruise și-a propus să-și răsfețe, pe perioada sărbătorilor de iarnă, adorabila fetiță, cu o mulțime de cadouri extrem de costisitoare – inclusiv cu o casă în valoare de 13,5 milioane de dolari, informează showbizspy.com.
Suri Cruise – fetița starului din ‚Top Gun’ și a lui Katie Holmes, fosta lui soție – va petrece primul ei Crăciun, după ce părinții ei au divorțat anul acesta, în propria ei casă din New York City.
De Crăciun, Suri, care are șase ani, va sta cu cu tatăl ei, iar acesta o copleșește cu cadouri, care mai de care mai costisitoare. Tom, 50, i-a cumpărat micuței o casă, pentru ca acesta să-și poate ține acolo poneiul și toate celelalte jucării ale ei, inclusiv o mașină de curse în miniatură, pe care actoru i-a cumpărat-o în 2010 și care a costat nu mai puțin de 30,000 de dolari.
”Tom este hotărât să-i facă micuței cel mai frumos Crăciun. Bineînțeles, Katie nu poate ține în apartamentul ei un ponei, așa că, acest loc este ideal. De asemenea, aici are loc pentru și pentru jucăriile ei, majoritatea dintre ele fiind depozitate într-o magazie, de când Katie a părăsit vila din LA.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava