Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a informat că traficul rutier pe DN 18 între Iacobeni şi Borşa a fost reluat în această dimineaţă, circulaţia desfăşurându-se momentan pe un singur sens. Prefectul Constantin Harasim a precizat că începând cu ora 9.00 s-a reluat traficul pe un singur sens pe DN18, pe raza comunei Cârlibaba. Harasim a spus că se preconizează că în jurul orelor 11.00-12.00, traficului pe tronsonul Iacobeni – Borşa, se va relua pe ambele sensuri de mers.


Reamintim că circulaţia începând de marţi seara, traficul rutier a fost blocat pe DN 18, pe raza localităţii Cârlibaba, după prăbuşirea pe carosabil a unor formaţiuni stâncoase de pe versanţi. Circulaţiaţia a fost oprită după ce o stâncă de aproximativ 20 de tone risca să se desprindă şi să cadă pe drumul naţional.
Tot astăzi dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Istuaţii de Urgenţă Suceava, plt.adj. Alin Găleată, a declarat că în urma intervenţiei echipelor pirotehnice ale ISU Suceava şi Neamţ s-au dislocat formaţiuni stâncoase pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, care au fost distruse prin procedeu electric. La distrugere s-au folosit 16 kilograme dinamită şi 2 capse detonante electrice.


Alin Găleată a precizat că în jurul orei 8:30 nu mai era necesară intervenţia pirotehniştilor, iar forţele aflate la faţa locului lucrau pentru degajarea carosabilului, pe DN18, care a fost blocat cu formaţiuni stâncoase pe o lungime de aproximativ 50 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava