Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii, la București s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism pentru seniori și tineret indoor – Cupa de Cristal. Recordmenul național în proba de aruncare a greutății, Andrei Gag de la CSU Suceava s-a impus fără probleme, cu un rezultat de 19,39 metri, după ce a avut o încercare (depăşită) de 20,17 metri.
”După Jocurile Olimpice m-am concentrat pe recuperare. Am avut câteva probleme medicale pe care le-am tras după mine. Am pus mâna de puţin timp pe bilă şi s-a cunoscut că nu am pregătirea necesară în acest moment. Fizic stau bine, dar sunt în urmă cu tehnica. Sper să-mi revin până la Campionatele Europene, unde deocamdată nu sunt calificat. Obiectivul mei principal în acest an sunt Campionatele Mondiale din vară”, a declarat Andrei Gag.
Pe locul III, în aceeași probă, s-a clasat un alt sportiv de la CSU Suceava, Andrei Firfirică cu o aruncare care a măsurat 16,60 metri.
În proba de aruncare a greutății la feminin, victoria i-a revenit Lenuţei Burueană, de la CSU Suceava, cu o reușită de 15,58 m.
A treia medalie de aur la Campionatele Naționale indoor a revenit tânărului Dorin Andrei Rusu de CSM Dorna Vatra Dornei, care a câștigat proba de 1.500 metri cu 3:49,77. 60 m.  Sportivul, recent campion balcanic de juniori, este pregătit la clubul dornean de Cristian Prâsneac. De menționat că sportivul care a fost primul și la categoria seniori și la tineret este încă junior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava