Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seară, în cadrul show-lui live „Vocea României” (PRO TV), Alexandra Stan (25 de ani) a avut o apariţie de senzație. Artista şi-a prezentat piesele „Cherry Pop” şi „Vanilla chocolat”, îmbrăcată sexy, purtând o fustă despicată, prin care i se putea zări lenjeria intimă. Cu toate acestea, Tudor Chirilă nu s-a arătat prea încântat de reprezentaţie, întrucât Alexandra a făcut playback. Juratul l-a lăudat pe colegul Marius Moga pentru prestația lui și a taxat-o dur pe Alexandra Stan, cu riscul de a-și supăra șefii din PRO TV, potrivit click.ro.

Fără să se supere, Alexandra i-a dat replica lui Tudor prin intermediul Click!: “Condiţiile apariţiei Alexandrei Stan la show-ul «Vocea României» au fost stabilite în prealabil cu producătorii emisiunii şi nu ar fi trebuit să fie o supriză pentru nimeni faptul că un artist pop, cu o coregrafie grea, nu cântă sută la sută live. […] Nu cred că, după atâţia ani, mai există dubii că Alexandra Stan nu are voce”, a declarat, pentru Click, Simona Ionaşcu, pr-ul Alexandrei Stan.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-tudor-chirila-o-acuza-alexandra-stan-se-scuza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava