MOPAN Suceava

Blythe și animăluțele Littlest Pet Shop pornesc într-un turneu european pentru a cunoaște cât mai mulți fani ai popularelor jucării și ai seriilor animate cu același nume. Caravana Littlest Pet Shop pornește din București și va ajunge până în Budapesta și Praga. Însoțită de simpaticele ei animăluțe, Blythe pornește în aventura vieții ei, pe care o va trăi alături de fetițele din România și nu numai.

Hasbro îi invită pe cei mici să petreacă zile întregi de distracție alături de Caravana Littlest Petshop, a cărei oprire va fi în Băneasa Shopping City în zilele de 18 și 19 aprilie. Timp de 6 ore, fetițele vor putea sa descopere animăluțele Littlest Pet Shop și să se joace alături de Blythe, personajul principal al seriei animate. De asemenea, fetițele își vor putea face picturi pe față și vor putea participa la concursuri pentru a câștiga premii surpriză, oferite de Hasbro.

Caravana Littlest Pet Shop va ajunge în câteva dintre principalele orașe din România: Brașov, Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Constanța. Traseul Caravanei va putea fi urmărit prin intermediul unei aplicații speciale pe Facebook. Pentru a vedea unde se află Caravana și când va ajunge în orașul lor, fanii Littlest Pet Shop pot accesa http://apps.fcebook.com/caravana-lps. Tot aici vor fi publicate și fotografiile realizate în cadrul evenimentelor.

Mai multe informații despre jucării și Caravana Littlest Pet Shop puteți găsi pe pagina www.hasbro.com/ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/animalutehasbro.

 

Despre Hasbro

Hasbro este a doua cea mai mare companie producătoare de jocuri și jucării din întreaga lume. Misiunea companiei este una clară: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, dar și jocuri digitale și filme, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul a reușit să iasă în evidență de fiecare dată, prin inovația produselor și varietatea lor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava