Concert pascal
MOPAN Suceava

A dat lovitura cu melodia „Mă ucide ea”, însă a muncit mult ca să ajungă la succesul pe care îl are acum. Mihail Sandu (25 de ani) a lansat o nouă piesă, dar a început să simtă din plin presiunea celebrității. Artistul a recunoscut, pentru Click!, că a fost nevoit să refuze solicitările de concerte.

  •  Click! Ai devenit cunoscut cu piesa „Mă ucide ea” şi acum ai revenit cu un nou videoclip, la melodia „Simt că ne-am îndepărtat”. Care a fost reacţia fanilor?

Mihail: Lumea e un pic agresivă cu mine, văd din comentariile de la piesă. Eram conştient că o să fie aşa. Au scris că piesa nouă nu e “ce s-au aşteptat” sau “că nu are versurile care trebuie”…

  • Click! Ne poţi spune cum s-a schimbat viața ta după “Mă ucide ea”?

Radical şi aproape deloc. Glumesc. Au început să apară cântări, am avut expunere şi am devenit cunoscut. Sunt acelaşi om, am aceiaşi prieteni. Trei ani am mâncat doar covrigi cu susan şi kebab doar de sărbători. Când au început să vină foarte multe concerte mi-am dat seama că trebuie să am grijă de energia mea. Şi alimentaţia e primul lucru care-ţi generează sau fură din energie. Mi-am dat seama că lucrurile grele sau carnea nu le poţi mânca înainte de concerte. Mănânc mai multe legume şi salate.

Citeşte INTERVIUL COMPLET pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ucis-de-propria-melodie-mihail-si-sistat-concertele-din-cauza-stresului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava