Concert pascal
MOPAN Suceava

Un poliţist din comuna Coşna, aflat în timpul liber, a prins o femeia care tocmai jefuise o bătrână în piaţa centrală din Suceava. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei ora 10:30, în cauză fiind vorba de agentul şef adjunct de poliţie în din cadrul Postului de Poliţie Coşna, Pavel Irimia de 33 de ani, acesta anunţându-şi colegii că a reţinut o femeie care a comis un furt în Piaţa Agroalimentară Centrală din municipiul Suceava.
Din verificări a rezultat că în timp ce agentul de poliţie se afla în Piaţa Agroalimentară Centrală, a observat o femeie care a sustras o sumă de bani din portofelul aflat în sacoşa unei bătrâne. Femeia a pus banii în buzunarul stâng al hainei sale, încercând să fugă. Imediat, poliţistul a intervenit şi a reţinut persoana în cauză, după care a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.
„Abia după ce poliţistul i-a atras atenţia bătrânei cu privire la cele întâmplate, aceasta şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi i-a mulţumit tânărului agent pentru gestul făcut, având în vedere venitul modest pe care îl are”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Suceava.
Ulterior, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată are 76 de ani şi este din comuna Dărmăneşti, iar persoana reţinută şi suspectă de comiterea furtului este o femeie de 37 ani, din municipiul Suceava, care a fost dusă la sediul poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a se propune soluție procedurală de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava care vor documenta întreaga activitate infracţională a femeii de 37 de ani.

Un poliţist aflat în timpul liber a prins o femeie care a jefuit o bătrână în piaţa centrală din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava