MOPAN Suceava

În după amiaza zilei de joi, Poliţia Suceava a fost sesizată „112” despre faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Mihai Viteazu din municipiul Suceava, un bărbat din localitate a fost implicat într-o tamponare, după care a părăsit locul faptei.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist rutier din cadrul Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Suceava şi polițist local, aceştia identificând pe str. Staţiunii autoturismul implicat în eveniment. Maşina era oprită în faţa unui magazin, iar şoferul a refuzat să se legitimeze şi a încercat să plece, moment în care polițiștii au fost nevoiţi să intervină în vederea imobilizării acestuia.
În timpul imobilizării, conducătorul auto, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 47 de ani, din Suceava, l-a lovit pe poliţistul local. În aceste condiţii poliţistul rutier a folosit forţa fizică şi mijloacele tehnice din doatre pentru imobilizarea agresorului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, la spital, a refuzat să se supună prelevării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul, bărbatul de 47 de ani a mai acroşat încă două autoturisme parcate.
În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuz de a se supune prelevării mostrelor biologice”, fiind sesizată unitatea de parchet cu privire la săvârşirea infracţiunii de „ultraj”. În urma probatoriului administrat de poliţişti bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Un poliţist local din Suceava a fost bătut de un şofer beat, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava