Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Sâmbătă dimineața, la ora 07:55, patrula de serviciu pe raza de competență a Secției de Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei a oprit pe DN 15C, în localitatea Fântâna Mare, o autoutilitară ce transporta o încărcătură care ridica suspiciuni, dat fiind faptul că era acoperită cu o prelată.

În urma controlului s-a stabilit faptul că la volanul autoutilitarei se afla un bărbat care a prezentat documentele personale și ale autoutilitarei. Șoferului i s-a solicitat să înlăture prelata și să spună ce transportă, moment în care acesta a declarat că autoutilitara este încărcată cu cherestea, fără a deține vreun document care sa facă dovada legalității transportului.

Transportul a fost verificat în baza de date sumal 2.0 ocazie cu care s-a stabilit faptul că pentru data, ora și locul opririi, nu există generat cod-unic-aviz, astfel transportul fiind ilegal. În continuare s-a luat legătura cu reprezentantul Ocolului Silvic Dolhasca, care a procedat la inventarierea materialului lemnos din autoutilitară. Cu acestă ocazie s-a stabilit existența volumului de 1,198 mc cherestea tivită molid, în valoare de 1.073 lei.

Polițiștii au dispus sancționarea contravențională a șoferului în temeiul art. 19 alin. 2 lit. a) din Legea 171/2021 rap. la art. 5-7 din OG 2/2001, iar în temeiul art. 19 alin. 2, din Legea 171/2021 s-a dispus confiscarea faptică a cantități de 1,198  m3  cherestea tivită molid.

Cantitatea de cherestea confiscată, în valoare de 1.073 lei a fost predată în custodie către Ocolul Silvic  Dolhasca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava