Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer beat care a acroșat două mașini și a încercat să se ascundă într-un bar din centrul Sucevei a ajuns în arestul Poliției Suceava. Joi seara, în jurul orei 17:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe str. 6 Noiembrie din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre șoferii implicați ar fi sub influența alcoolului.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Moara, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Suceava, a acroșat un autoturism, însă nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea până în Suceava, unde, pe strada Mihai Viteazul, a acroșat un alt autoturism parcat. Apoi și-a continuat deplasarea până pe strada 6 Noiembrie, unde a oprit, a coborât și  intrat într-un bar, acolo unde a fost identificat de polițiști.
Având în vedere că emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat șoferului să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta  a refuzat, după care, a refuzat și deplasarea la spital, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 65 de ani, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava