Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer beat din oraşul Vicovu de Sus care a încercat să fugă de poliţişti a ajuns în arestul Poliţiei Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, vineri seara, în jurul orei 20:45, un echipaj de poliţie din Vicovu de Sus care se afla în patrulare pe str. Protopop Ionel Maloş a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care avea un mers sinuos, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea, blocarea  și oprirea acestuia. La volanul autoturismului a fost identificat un localnic de 49 de ani, care emana halenă alcoolică, și care în prezența membrilor familiei sale sosiți la fața locului, a devenit recalcitrant, motiv pentru care, s-a procedat la încătuşarea acestuia.

Ulterior, şoferului i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta  a refuzat, după care a fost condus la spital, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru  refuzul recoltării probelor biologice de sânge, conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, el fiind prezentat procurorului de serviciu în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava