MOPAN Suceava

Un tânăr din județul Suceava dat în urmărire internațională pentru mai multe infracțiuni, printre care și cea de trafic de migranți a ajuns în arestul Poliției Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de vineri, în restul IPJ a fost încarcerat un tânăr de 25 de ani, din comuna Brodina, faţă de care Tribunalul Suceava a emis la data de 18 martie 2015 un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de „constituire a unui grup infracţional organizat” şi „trafic de migranţi”.
Inculpatul a fost dat în urmărire naţională, fiind semnalat şi pe plan internaţional. În urma cercetărilor, la data de 11 august 2016, tânărul a fost depistat în Spania şi arestat în vederea predării către România.
Ulterior, în cursul zilei de vineri, inculpatul a fost preluat de pe aeroport de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, escortat şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Un sucevean urmărit internațional pentru trafic de migranți a ajuns în arestul Poliției, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava