MOPAN Suceava

Un tânăr din oraşul Cajvana a ajuns în arestul Poliţiei după ce a jefuit o benzinărie din municipiul Suceava. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00:20, o femeie 53 ani, din comuna Dărmăneşti, a reclamat că în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei staţii de alimentare cu carburant din municipiul Suceava, a fost amenințată cu un cuțit de către un tânăr care i-a cerut să-i dea banii din încasări. Femeia i-a dat tânărului suma de 123 de lei, după care tânărul a plecat într-o direcție necunoscută.

Urmare a dispoziţiei conducerii inspectoratului, de îndată au fost alertate echipajele din teren, fiind suplimentate forţele cu echipe de poliţişti judiciarişti, fiind instituite filtre ale poliţiei rutiere. În urma desfășurării acestor activităţi operative, o patrulă de ordine publică a reușit identificarea și prinderea, imobilizarea şi încătuşarea persoanei bănuite, în jurul orei 01.30, în zona unui bar din municipiul Suceava.

Acesta a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a fost identificat în persoana lui S. Gavril, de 20 de ani, din orașul Cajvana.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, bărbatul fiind reţinut pentru cercetări, ulterior emiţându-se şi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava