Concert pascal
MOPAN Suceava

Un taximetrist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident pe strada Calea Unirii din Suceava, după ce nu a respectat semnificaţia semnelor de circulaţie. Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei de vineri. În timp ce conducea autoturismul în regim de ,,TAXI”, fără pasager, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 52 de ani, din localitate, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor ,,Cedează trecerea” şi ”Obligatoriu la dreapta” și a virat la stânga, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 45 de ani din localitate.
În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei femei de 49 de ani din municipiul Suceava, pasageră în același autoturism.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto şi de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 52 de ani, după care la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava