Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi, 21 Februarie 2013 Compania de servicii financiare MarketingBeratung International (MBI) isi va deschide filială din Moldova: PrivateBroker® Store. Coordonată de economistul Dan Jitaru, un specialist bine cunoscut pe piaţa bancară.

MBI, prezent în zece ţări din Europa Centrală şi de Est in peste 20 de ani de activitate a oferit solutii optime pentru peste 1 milion de clienti. Este un broker independent, ce oferă servicii financiare complete atât persoanelor fizice, cât şi celor ce activează ca oameni de afaceri independenţi în sectorul financiar.

„O atentie speciala in oferirea unei depline consultante: servicii financiare si planificare financiara. Noul concept al magazinului financiar MBIPrivateBroker® Store ofera o alternativa la institutiile bancare ‚‘‘intr-o atmosfera prietenoasa‘‘ – fara a fi deranjat de agitatiile zilnice. Oferim în primul rând, o posibilitate de economisire a banilor şi a timpului. Prin conceptul unic si exclusiv ‘’cost saving’’ clienţii noştri sunt consiliaţi şi îndrumaţi către produsul financiar corect, cel care li se potriveşte necesitatilor actuale. Avem deja un portofoliu bogat de servicii si produse non financiare si finaciare, colaboram cu instituţii bancare şi de asigurări importante. Noi comparam, negociem si cu ajutorul nostru şi al partenerilor oferim solutii optime clientilor in baza analizei personal financiare’’, ne-a spus dl Dan Jitaru, coordonatorul filialei.

Prin filiala de la Iaşi, compania Marketingberatung And Insurance Broker (MBI) oferă serviciile cu care s-a impus şi pe piaţa din România – consultanţă financiară, analize personal-financiare, credite (inclusiv pentru agricultură şi Prima Casă), asigurări de viaţă şi de sănătate, asigurari generale, etc.

 

La întâlnirea de joi sunt aşteptaţi oameni de afaceri,colaboratori si parteneri ai companiei, reprezentanţi ai IMM-urilor, alături de care se va afla directorul pe România al firmei austriace , dna Lenunţa Bianca Guită.

Cu toţii vor demonstra că, afaceri se pot face inclusiv pe vreme de criză dacă ştim cum să ne gestionăm bine timpul şi proiectele în care suntem angrenaţi. ‘’Nu conteaza in ce directii bate vantul, important este setarea corecta a velelor’’.

 

Sediul filialei va fi în Clădirea Roşie de birouri, de pe strada Sfântul Andrei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava