MOPAN Suceava

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat în şedinţa extraordinară de joi patru proiecte de hotărâre care vizează implementarea proiectului „Regiunea Nord Est- axa rutieră strategică 1 Iaşi-Suceava” ce urmează să fie promovat la finanţare nerambursabilă în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Şedinţa la care au participat 30 din cei 37 de consilieri judeţeni a fost una extrem de scurtă de doar un sfert de oră votul final fiind unanim. Proiectul îşi propune să modernizeze şi să reabiliteze 167,933 de kilometri din care 75,739 de kilometri pe raza judeţului Suceava şi 92,194 de kilometri pe raza judeţului Iaşi drumuri aflate în proximitatea reţelei TEN T şi conectarea a 22 de localităţi la această reţea.

Pe raza judeţului Suceava este vorba de drumurile judeţene 208 limita cu judeţul Iaşi-Dolhasca, 208A Suceava-Ipoteşti-Bosanci-Udeşti-Liteni-Dolhasca, 209C Suceava-Frumoasa-Liteni şi 209D Liteni-Stroieşti-Costâna-Dărmăneşti. Valoarea totală a proiectului este de 329,7 milioane de lei din care judeţului Suceava îi revin 151,13 milioane de lei. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că proiectul va fi depus săptămâna viitoare la Agenţia de Dezvoltare Nord Est de la Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava