MOPAN Suceava

UNPR Suceava vrea să obţină cel puţin 5% din voturi la alegerile locale. Anunţul a fost făcut de liderul UNPR Suceava, senatorul Mihai Neagu, la înregistrarea listei pentru Consiliul Judeţean, la Biroul Electoral Judeţean.
Mihai Neagu a precizat că UNPR are liste complete de candidaţi atât pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru Consiliul Local Suceava. El a precizat că cele două liste sunt deschise de Marius Boghian, acesta urmând să candideze şi pentru funcţia de primar al Sucevei. După depunerea listei pentru CJ Suceava, Mihai Neagu a spus că „pentru noi organizaţia judeţeană a UNPR este un moment foarte important, un moment cu multă profunzime politică şi emoţională, pentru că o parte dintre noi nu au mai avut parte de lansări de candidatură, nu s-au mai înscris într-un proces electoral. Alţii sunt cu experienţă şi vom combina experienţa, cu voinţa internă a fiecărui candidat de a realiza ceva pentru judeţul Suceava”.

Liderul UNPR Suceava este convins că organizaţia pe care o conduce va realiza un scor bun la alegerile locale, „adică mult peste 5%”.
La rândul său, Marius Boghian a precizat că îl bucură faptul că ocupă primul loc atât lista pentru Consiliul Judeţean, cât şi pentru Consiliul Local, dar şi că va candida pentru funcţia de primar al Sucevei. „Mă bucur că alături de mine pe această listă pentru Consiliul Judeţean sunt 11 femei, sunt aproximativ 20 de tineri, iar media de vârstă este undeva la 45 de ani. Sunt tânărul care speră să schimbe ceva în acest municipiu, în acest judeţ, şi nu în ultimul rând, vreau să fiu un liant al tinerilor cu clasa politică veche sau mai nouă, care ştim ce tip de politică face în acest moment”, a spus Boghian după depunerea candidaturilor UNPR pentru Consiliul Judeţean Suceava.


De precizat că pe primele locuri pe lista UNPR pentru CJ Suceava se află Marius Boghian, Iulian Nadolu, Constantin Dorel Dumitraş, Constantin Cazac, Gheorghe Scheuleac, Vasile Ciurariu, Dorin Cristinel Simota, Lenuţa Balan, Mihai Ionel Cojocar şi Nicuşor Marcel Cojocaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava