MOPAN Suceava

Daniel Dion, fratele cântăreței Celine Dion, a murit din cauza unui cancer, la doar două zile după moartea soțului artistei, Rene Angelil, informează contactmusic.com. Vineri, Claudette, sora lui Celine Dion, a dezvăluit jurnaliștilor de la Journal of Montreal că fratele lor „a murit de câteva ore” din cauza cancerului care i-a afectat gâtul, creierul și limba.

Daniel Dion a fost tratat la spitalul din Quebec și a murit vineri dimineață, a confirmat și publicistul îndrăgitei cântărețe, Francine Chaloult. Claudette a mai spus publicației, potrivit sursei citate, că boala fratelui ei a fost foarte asemănătoare cu cea a soțului lui Celine, Rene, care a pierdut și el lupta cu cancerul, joi. Claudette Dion a declarat: „Este foarte dureros. Este vorba despre câteva zile sau ore. Boala s-a asemănat foarte mult cu cea a lui Rene, a avut cancer la gât, limbă și creier.”

Într-un comunicat oficial, familia Dion a spus că Daniel va fi amintit ca fiind „un om blând și rezervat cu foarte multe calități”. Un tribut îi va fi adus pe 23 ianuarie, iar înmormântarea va avea loc câteva zile mai apoi.

Soțul cântăreței Celine Dion, Rene Angelil, a murit în casa sa din Las Vegas, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani. El și Celine au sărbătorit recent împlinirea a 21 de ani de căsătorie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava