Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan beat şi fără permis, încercând să scape de poliţiştii care au vrut să-l oprească. În dimineaţa zilei de sâmbătă, un echipaj de poliție aflat în serviciu pe DN 17, pe raza comunei Sadova, a efectuat semnat regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate. Şoferul nu a oprit, motiv pentru poliţiştii au început urmărirea maşinii acestuia pe o distanță de circa 200 metri, fiind oprit ulterior în trafic.

Şoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Având în vedere că emana halenă alcoolică și se manifesta violent încercând să se sustragă cercetărilor, şoferul a fost încătuşat de către poliţişti.

Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava