MOPAN Suceava

Consorțiul „Academica Plus” se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, anunță Universitatea ”Ștefan Cel Mare” Suceava. USV este una dintre cele 10 universități din țară care formează consorțiul, constituit pentru asigurarea excelenței universitare. Rectorul Valentin Popa este vicepreședinte al Coaliției.Consorțiul „Academica Plus”, consorțiu format din 10 universități (Universitatea din Pitești, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Ploiești, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea din Oradea, Universitatea din Petroșani, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu), se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. Într-un comunicat al Usv se arată că acest consorțiu, „Academica Plus”, a fost constituit din dorința comună a partenerilor pentru realizarea și asigurarea excelenței în formare și cercetare universitară, optimizarea domeniului universitar în aria europeană, precum și identificarea și exploatarea unor noi domenii de educație superioară.

Consorțiul va fi reprezentat la nivel național de către prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, rectorul Universității Suceava, în calitate de Vicepreședinte al CNMR.

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României este o organizaţie care reprezintă interesele a câtorva dintre cele mai puternice sindicate, organizații non-guvernamentale sau asociaţii patronale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava