MOPAN Suceava
Galerie foto25 poze în acest set

Valoarea totală a pagubelor înregistrate anul trecut la nivelul judeţului Suceava se ridică la suma de 41,4 milioane de lei. Aşa arată bilanţul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă prezentat ieri în sala mare a Palatului Administrativ de către prefectul Florin Sinescu în calitate de preşedinte al acestei structuri. Este vorba de pagubele produse de fenomenele meteo extreme, secetă, ploi şi grindină, la infrastructura de drumuri şi poduri, culturi agricole, obiective social-economice, locuinţe şi anexe gospodăreşti şi în fondul forestier.

Bilanţul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă mai arată că pe raza judeţului anul trecut s-au înregistrat un număr de 951 de incendii din care 357 incendii de vegetaţie uscată. Sinescu a amintit de incendiul produs la fabrica de reşapat cauciucuri a societăţii Supermag Imperial din comuna Grăniceşti care a generat pagube de 200.000 de lei şi de incendiul de proporţii produs în fondul forestier din Vatra Dornei la stingerea căruia au intervenit 400 de persoane. Prefectul a apreciat activitatea Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă care au luat măsuri pentru îmbunătăţirea dotării serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă cu mijloace necesare îndeplinirii atribuţiilor specifice de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă.

Prefectul a ţinut să mulţumească tuturor autorităţilor judeţene şi locale implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenta, pentru eforturile pe care le-au facut în anul 2012, un an considerat dificil din punct de vedere al fenomenelor meteo şi al evenimentelor care au avut loc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava