Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, vrea ca la fiecare asociaţie de proprietari să existe un registru de reclamaţii. Andronache a declarat că foarte mulţi suceveni sunt nemulţumiţi de modul de comportament al administratorilor şi al casierilor arătând că aproape 90% din problemele ridicate la audienţele pe care le ţine la Primărie se referă la acest aspect. Potrivit viceprimarului, semestrial registrele de reclamaţii vor fi verificate iar cei care au reclamaţii foarte multe vor fi sancţionaţi administrativ.

„Vreau să văd care este calea legală ca să introducem registre de reclamaţii unde proprietarii pot să înscrie orice problemă pe care au avut-o la asociaţie şi nu a fost tratată cu seriozitate şi cu o normalitate. Cum eu le explic celor din Primărie din subordinea mea că relaţia cu cetăţeanul trebuie să fie una corectă al fel şi administratorul este plătit tot din banul cetăţenilor şi atunci relaţia trebuie să fie normală. Semestrial verificăm sesizările din registrul de reclamaţii şi dacă observăm că sunt foarte mult împotriva unei anumite persoane atunci vom lua măsuri administrative, Vom încerca şi o discuţie cu administratorul pentru a-l convinge să-şi revizuiască atitudinea”, a declarat Andronache. Viceprimarul a subliniat că în aceste zile va trimite către cele peste 100 de asociaţii de proprietari adrese prin care le va cere introducerea registrului de reclamaţii.

Viceprimarul Andronache cere asociaţiilor de proprietari introducerea registrului de reclamaţii, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava