MOPAN Suceava

Starul pop transformată în guru al modei, Victoria Beckham, a donat 25 de piese vestimentare de designer din garderoba fiicei sale, Harper, în scop caritabil, conform contactmusic.com.

Fosta componentă a trupei Spice Girls și-a arătat sprijinul față de ´Salvați Copiii Marea Britanie´ prin donarea de articole, din dulapul fiicei ei de 3 ani, la vânzarea organizată în scop caritabil de ´Fashion Saves Lives´ (´Moda salvează vieți´).

Ținutele vor fi vândute pe 18 iunie la magazinul ´Mary’s Living & Giving´ din Londra și 100% din banii încasați vor merge pentru susținerea campaniei, care are ca scop să pună capăt morții infantile ce poate fi prevenită până în anul 2030, mai notează sursa citată.

Beckham a spus: ˝Sunt încântată să-mi arăt sprijinul pentru minunata activitate a ´Salvați Copiii´ prin intermediul vânzării ´Fashion Saves Lives´ (´Moda salvează vieți´). Ca mamă, cred cu înverșunare că toți copiii, oriunde trăiesc, au dreptul la o viață fericită și sănătoasă. Fiecare poate să joace un rol prin achiziționarea sau donarea de haine, asigurând copiilor din întreaga lume șansa la un viitor mai luminos.˝

Alte staruri care au donat pentru vânzarea organizată sunt: supermodelul Kate Moss, designerul vestimentar Jade Jagger și Melanie Chisholm, fosta colegă de trupă a Victoriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava