Concert pascal
MOPAN Suceava

Victoria Beckham a fost încoronată cu titlul de ‘Femeia Deceniului’ la gala anuală ‘Glamour Woman of the Year’, care a avut loc marţi seară la Londra, informează contactmusic.com. Fosta componentă a trupei ‘Spice Girls’, devenită între timp designer vestimentar, care a păşit pe covorul roşu al evenimentului la braţul fiului ei cel mai mare, Brooklyn, 14, a profitat de momentele pe care le-a petrecut pe scena de la Berkeley Square Gardens şi a ţinut să repete că este o mare susţinătoare a femeilor.

Vedeta în vârstă de 39 de ani a declarat, potrivit sursei citate: “Mi-aş fi dorit să-mi fi pregătit un discurs… Aş vrea să încep prin a felicita toate femeile, iubesc să susţin femeile… Femeile la putere! Ceea ce a spus Mayleene (Klass) a fost corect, trebuie să ne susţinem una pe cealaltă.”

Victoria a continuat: “Îţi mulţumesc Brooklyn, cel mai chipeş bărbat din încăpere, că ai fost însoţitorul meu în această seară. Îţi mulţumesc David… Şi mulţumesc şi încă unui bărbat din viaţa mea, Simon Fuller. Şi WOW, au fost 10 ani minunaţi… Pentru încă 10 ani! Mă gândeam, pe atunci, voi avea aproape 50.” Daniel Radcliffe, starul din ‘Harry Potter’ a fost desemnat ‘Omul Anului’, în timp ce Myleene Klas a fost numită ‘Impresarul Anului’. Printre câştigători s-au mai numărat actriţa Rebel Wilson şi cântăreaţa Rita Ora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava