Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul ”Unirea” a găzduit sâmbătă 27 aprilie meciul dintre CSM Bucovina Suceava și CS Năvodari, meci contând pentru etapa a V-a a Diviziei Naționale de rugby. După o primă repriză ezitantă, sucevenii au revenit puternic în repriza secundă și s-au impus într-un final incredibil cu 29-28.

Cu o linie de ”treisferturi” mult mai completă și mai iute, constănțenii i-au dominat pe suceveni în prima repriză. După pauză însă, gazdele au forțat cu ”pachetul de înaintare” și au reușit să câștige după ce au marcat cinci eseuri. Punctele rugbiștilor pregătiți de Constantin Vlad au fost reușite de Nichiforiuc, două încercări, Toloș, Albu și Ștefan Ștefăroi, câte unul și Dumitru Ștefăroi două transformări. Acesta este al doilea succes al gazdelor după victoria de la Galați.
”Am fost surprinși de viteza liniei de ”treisferturi” a oaspeților în debut de meci. Treptat ne-am revenit și am găsit compartimentul lor mai modest și am forțat cu ”pachetul de înaintare”.

Mă bucură această victorie și-i felicit pe jucători. Norocul nostru a fost că avem o bancă de rezerve valoroasă care ne-a permis să-i înlocuim pe cei accidentați sau eliminați. Sper să ne descurcăm la fel de bine etapa următoare când la Suceava va veni Știința Petroșani” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Pentru formația suceveană în partida cu CS Năvodai au evoluat: Pascari, Albu, Zup, Constantineanu, Varvaroi, Toloș, Buzatu, Nichiforiuc, Crețuleac, Flutur, Macovei, Șt.Ștefăroi, Tepșanu, Ștefancu, Dtru.Ștefăroi. Au mai jucat: Șt.Rusu, Bursuc, Lupei, Coca, Lucian Oanea, Brăteanu și Oprea.

Rezultate consemnate în etapa a V-a a Diviziei Naționale de rugby:
CSM Bucovina Suceava – CS Năvodari 29-28
Stejarul Buzău – Poli Iași 22-35
RC Bârlad – Știința Petroșani 17-10
CSU Arad – RCM Galați 38-15

Victorie la ”mustață” pentru CSM Bucovina Suceava în disputa cu CS Năvodari, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava