Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul etapei a XI-a a Diviziei Naționale de rugby, pe stadionul ”Unirea” din lunca Sucevei a poposit formația CSUAV Arad. Așa cum se anticipase, formația suceveană CSM, care era favorită, a și câștigat, dar în urma unui joc fără strălucire. Dacă în tur elevii antrenorului Constantin Vlad au marcat 50 de puncte la Arad, pe teren propriu ei au reușit doar 38. Rugbiștii suceveni au părut deconcentrați la partida cu CSUAV Arad și au comis o sumedenie de greșeli. Mai există o explicație a jocului nereușit al gazdelor, de nu credem, aceea că operațiunea MOV (miel, ouă, vin) i-a încurcat puțin.
Nici nu începuse bine meciul dintre CSM Suceava și CSUAV Arad, că Ștefan Ștefăroi a și culcat balonul în terenul de țintă advers. Eseul a fost ”pierdut” de spectator pentru că la fază premergătoare, unul dintre jucătorii arădeni a fost groggy după un contact cu un sucevean.
Dacă prima încercare nu a fost transformată de Sabin Crețu, cea de-a doua, a lui Preutescu, a fost concretizată de același jucător și CSM Suceava a condus la jumătatea primei reprize cu 12-0. La pauză a fost 17-0 pentru gazde, Adrian Varvaroi a reușit un eseu, Sabin Crețu trimițând în bară încercarea de transformare.
În debutul părții secunde, după ce au fost ”scuturați” puțin de antrenorul Constantin Vlad, rugbiștii suceveni au rezolvat meciul cu CSUAV Arad marcând trei eseuri. Crețuleac, Ivanov și Custrin au reușit să treacă de apărarea adversă și să culce balonul în terenul de țintă arădean. Cel mai frumos eseu a fost cel al tânărului Custrin care a făcut o cursă solitară  de 60 de metri. Toate cele trei încercări din partea secundă au fost transformate de Sabin Crețu. Nu s-a mai marcat până la final, dar spre lauda lor, tehnicienii suceveni au folosit toși jucătorii pe care i-au avut în lot pentru meciul cu Aradul.
Așadar a fost 38-0 la finalul întâlnirii dintre CSM Suceava și CSUAV Arad și echipa suceveană se menține pe locul secund în Divizia Națională. Pentru CSM Suceava urmează două partied ân deplasare, la Petroșani și Galați și un ape teren propriu cu liderul CS Năvodari.

Rezultate consemnate în etapa a XI-a:
CSM Suceava – CSUAV Arad    38-0
Rugby Club Bârlad – CS Știinţa Petroşani    8-17
RCM Galaţi – CS Năvodari    0-103
RC Stejarul Buzău – CS Mănăştur Cluj    5-0 (neprezentare)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava