Concert pascal
MOPAN Suceava

La aproape un an de la tragedia din clubul Colectiv, pe pagina de Facebook a trupei ”Goodbye to Gravity” a fost lansat un videoclip care fusese filmat cu câteva luni înainte de tragedie. Mesajul videoclipului, pe genericul căruia apar numele celor cinci membri ai trupei, este tulburător: ”Nu-i uitați! Nu ne uitați!”, potrivit click.ro.

”Filmările au fost realizate în timpul unui concert live din 26 aprilie 2015. Intenția era să realizăm un videoclip pentru piesa Heed the Call, de pe albumul ”Mantras of War”, care urma să fie lansat în timpul concertului din 30 octombrie din clubul Colectiv. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum am plănuit. Acest videoclip este dedicat tuturor rudelor și prietenilor pe care i-am pierdut. Să nu-i uitați! Să nu ne uitați!”. Așa începe ultimul videoclip semnat de ”Goodbye to Gravity”, lansat joi, 20 octombrie, pe pagina de Facebook a trupei, la aproape un an de la tragedia din clubul Colectiv, mai scrie sursa citată. Atunci, la 30 octombrie 2015, concertul de lansare a noului album al trupei s-a transformat în scena unei tragedii pe care și-au pierdut viața 64 de persoane și alte 173 au fost rănite.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/videoclip-goodbye-gravity-mesaj-tulburator-de-dincolo-de-moarte-nu-ne-uitati

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava