MOPAN Suceava

Otilia îşi surprinde astăzi fanii cu lansarea unui single în limba română, „Iubire adevărată”. Dupa succesul internaţional înregistrat cu „Bilionera”, dar şi cu follow-up-ul „Aventura”, Otilia ne demonstrează încă o data ca îi plac provocările şi abordează şi un sound diferit fată de cel care a conscrat-o.

„Iubire adevărată” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, necondiţionat care se obţine anevoios, după îndelungi eforturi şi sacrificii. „Piesa se adresează tuturor oamenilor care cred în iubirea adevarată. Pentru această iubire trebuie să lupţi, să faci sacrificii si sa te oferi întru totul. Să crezi în sansa ta şi să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Să zbori peste orice prăpastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a marturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cântul în limba română s-a produs natural: „”Sunt în primul rând româncă. Îmi iubesc ţara şi limba. Iubesc publicul românesc şi simt că i-am rămas datoare. Prin această piesă, vreau să arăt că sentimentele se exprimă cel mai bine în limba în care te simţi cu adevărat acasă””, a declarat artista.

În acest moment, mai ales după lansarea single-ului „Iubire adevărată”, Otilia se va dedica muzicii în cea mai mare parte a timpului, chiar şi în timpul liber. Acum, în preajma sărbătorilor, agenda concertistică a artistei este mai încărcată ca niciodata. „Mai mult decat oricand ma concentrez asupra carierei, fac ce ma implineste sufleteste si cu asta simt ca sunt cea mai fericită şi norocoasă femeie din lume. În mare parte, concertele le susţin în toată Europa de Sud-Est, acolo unde „Bilionera” a fost numărul 1. În următoarea perioada voi susţine numeroase concerte în tări precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria şi altele din Europa de Vest precum Germania şi Austria, iar Craciunul şi Revelionul le voi petrece alături de fanii mei.”

Otilia este a treia artistă din Romania, dupa INNA („Hot”) şi Alexandra Stan („Saxobeat”) care a făcut furori în plan internaţional încă de la debut. Super hitul „Bilionera” a înregistrat peste 200 de milioane de vizualizări şi a fost licenţiat în tări din America de Sud, Europa de sud-est, precum şi in Europa de Vest.

Otilia – Iubire adevărată

Videoclip nou: Otilia - Iubire adevărată, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava