MOPAN Suceava

În acest an, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Black Friday şi propune un pachet complet de distracţie, după un program prelungit. Invitaţi speciali la cumpărături sunt Ami şi Holograf, iar brandurile tale preferate au pregătit promoţii de până la 80%. Agenda surprizelor este bogată, aşa că accesorizează-te cu bună dispoziţie şi vino la petrecerea dedicată pasionaţilor de shopping!

Pe 28 noiembrie 2014, pentru prima dată, Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe clienţi să se bucure de Black Friday, în intervalul orar 09.00 – 24.00. Tot ce trebuie să facă este să se înarmeze cu bună dispoziţie, iar surprizele nu vor înceta întreaga zi. Invitaţi speciali la petrecerea reducerilor sunt Ami şi Holograf, care vin pregătiţi cu hiturile îndrăgite. Gazde vor fi carismaticii prezentatori Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

Iubitorii de modă vor afla care sunt ultimele tendinţe din prezentările Motivi, Kenvelo, Janice, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Jaquisse. Atmosfera va fi condimentată şi cu momente spectaculoase de dans, oferite de Boomdance, dar şi cu ritmurile celor mai talentaţi copii. În plus, sucevenii pasionaţi de shopping şi distracţie vor fi răsplătiţi cu premii cool. Trei clienţi norocoşi vor urca pe scenă pentru a fi premiaţi cu cele mai în vogă gadget-uri: iPhone 6.

Magazinele din Iulius Mall sunt hotărâte să îi întâmpine pe suceveni cu promoţii ispititoare, pentru piese vestimentare demne de coperţile marilor reviste fashion. De până la 70% este oferta Valerio Studio, iar de până la 50% este cea de la Bigotti, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Onix şi Teo&Sofia. Preţuri mai mici cu până la 40% sunt la Seroussi, cu până la 30% la Steilmann, Be You, Motor, Junker, Janice şi Luxor şi cu până la 25% la Ely Alindor. H&M, C&A, Dovani, Paolo Bertolucci, Jaquisse, Terranova şi Blue´63 propun discounturi de până la 20%, iar All Seasons, America Skate şi Ghio´s Collection au oferte de până la 10%. Cei care preferă stilul sport vor putea alege articole Intersport cu până la 30% discount.

Încălţămintea şi genţile la modă sunt un „must-have” al acestui sezon. Samsonite a tăiat până la 80% din preţuri, Deichmann şi Salamander le-au înjumătăţit, la CCC sunt cu până la 20% mai mici, iar la Medea cu până la 10% mai mici.

Black Friday vor sărbători şi prichindeii. Evel Mod afişează promoţii de până la 70%, iar Dinoland şi Louise de până la 50%. Şi distracţia este ofertantă, la KidsLand prichindeii au discount de până la 30%, iar la Red Castle de până la 10%.

Iubitorii de cosmetice au ocazia să cumpere make-up şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Elgon şi cu până la 30% de la Farmona şi Flormar. Pro Beauty Shop va avea discounturi de până la 25%, iar Sephora şi Mystical de până la 20%. Bijuterii şi accesorii glamour, cu oferte de până la 50%, îi vor aştepta pe clienţi la Eclipse, iar cu până la 20%, la Sabrini şi Janette.

Pentru cei care vor să îşi pregătească locuinţa pentru sărbători, Deco Center şi Top Shop au promoţii de până la 70%, iar Your Home, Your Style de până la 20%.

Dacă preferă cărţile bune sau caută cadouri pentru persoanele dragi, sucevenii sunt aşteptaţi la Cărtureşti şi Best Start Promotion, unde vor găsi articole cu preţuri mai mici cu până la 20%.

Pentru pauza dintre sesiunile de shopping, clienţii sunt invitaţi la restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Suceava, care s-au pregătit pentru Black Friday cu meniuri şi preparate pe gustul tău, promoţionale. Discounturi demne de o petrecere dedicată cumpărăturilor sunt şi pentru servicii, de până la 50%.

Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe http://www.iuliusmall.com/uploads/documente/evenimente/278_pdf%20web.pdf.

Te aşteptăm la spectacolul de Black Friday din Iulius Mall Suceava, unde te vei bucura de distracţie, muzică, modă, cumpărături şi premii!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava