Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Răsturnare de situație în cazul morții îndrăgitului actor Matthew Perry! Starul din „Friends” a fost găsit mort în octombrie 2023, într-un jacuzzi de pe proprietatea sa din Pacific Palisades, Los Angeles. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru actorul de 54 de ani, acesta fiind declarat mort, notează click.ro.

De-a lungul vieții, Matthew Perry s-a luptat cu dependența de droguri și de alcool, cheltuind 9 milioane de dolari pentru a o putea depăși. Decesul lui a căzut ca un trăsnet peste familia, prietenii și colegii lui din „Friends”, care știau că acesta nu mai lua droguri din 2021. Din păcate, ketamina – un medicament anestezic folosit uneori ca tratament pentru depresie – a fost cea care i-a adus sfârșitul.

Medicul legist care i-a efectuat autopsia a spus că moartea lui Perry a fost un accident, cauzat de efectele acute ale acestui drog. Surse apropiate de star au dezvăluit că el urma o terapie de infuzie cu ketamină, pentru a-și trata anxietatea și depresia. Însă, urmele de drog găsite în organismul său nu puteau fi de la această terapie. Înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost enumerate ca factori care au contribuit la decesul său, potrivit Biroului medicului legist din LA.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vinovatii-pentru-moartea-lui-matthew-perry-vor-fi-2371323.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava