Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD Suceava aflat pe locul doi pe lista pentru Senatul României, Virginel Iordache, consideră că PSD este singurul partid din România care prin programul de guvernare propus poate să rezolve problemele elevilor, studenților și personalului din învățământ. Profesorul Virginel Iordache ocupă în momentul de față funcția de director al Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” din Suceava și candidează pentru prima dată la alegerile parlamentare pentru funcția de senator. „Am ales să mă angajez în această competiție electorală deoarece PSD este singurul din România capabil să rezolve problemele elevilor studenților, și ale personalului din învățământ. Iar expertiza acumulată de-a lungul celor 33 de ani de activitate îmi permite să afirm că investind în copii noștri investim în viitor, în România”, a spus Virginel Iordache. El a explicat că pentru învățământul superior, PSD și-a propus să realizeze în perioada 2017 – 2020 nu mai puțin de 30 de cămine studențești noi, pentru a asigura confortul necesar tinerilor înscriși în învățământul superior. Candidatul PSD Suceava pentru o funcție de senator a afirmat că la acest proiect se adaugă dublarea cuantumului burselor, astfel încât de la 1 ianuarie 2020 acestea să ajungă la 175 de lei pentru un student. „De asemenea, începând din 1 iulie 2017 bursele sociale de care beneficiază studenții vor crește de la 370 de lei/lună la 700 lei/lună, iar pentru absolvenții de liceu fără diplomă de bacalaureat vor fi create 50.000 de locuri în școlile postliceale, care să permită calificarea acestora și integrarea lor pe piața muncii”, a declarat Virginel Iordache.

Pe de altă parte, el a arătat că viitoarea guvernare PSD va asigura și o creștere semnificativă a salariilor tuturor angajaților din sistemul de învățământ. Candidatul PSD Suceava pentru Senatul României a spus că începând cu 1 ianuarie din 2017, personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic va beneficia de o mărire salarială de 15%, de la 1 iulie 2017 creșterea va fi de încă 20%, ajungând ca la 1 ianuarie 2018 această creștere să fie de 30%. „Din aceste motive consider că la 11 decembrie fiecare dintre noi, fiecare părinte bunic, elev student trebuie să fie prezent la vot și să voteze candidații PSD. Investind în copiii noștri investim în Bucovina, investim în România, în viitorul nostru”, a spus Virginel Iordache.

Virginel Iordache: PSD este singurul partid care poate rezolva problemele elevilor, studenților și personalului din educație, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava