Concert pascal
MOPAN Suceava

Operaţiunea de depunere a candidaturilor pentru Biroul de Conducere al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD s-a finalizat. Alegerile vor avea loc pe 13 aprilie. Senatorul de Fălticeni Ovidiu Donţu doreşte să-şi păstreze funcţia de preşedinte executiv. El nu va avea contracandidat. Pentru funcţia de secretar executiv candidează Lorand Ercse şi Virginel Iordache, iar pentru cea de trezorier Doru Sîrghe şi Doiniţa Cocriş.

Concurență mare se înregistrează și la unele din cele 15 funcții de vicepreședinte care vor fi scoase la bătaie, funcții distribuite pe scheletul colegiilor uninominale. Este vorba de postul de vicepreședinte pe colegiul 7 Vicov-Putna unde se întrec Cristi Șologon, Vasile Rusu și Nistor Atanasă, de postul de vice pe colegiul 4 Fălticeni dorit de primarul de Fălticeni, Cătălin Coman dar și de deputatul de zonă Eugen Constantin Uricec, de postul de vicepreședinte pe colegiul 3 Cajvana-Șcheia unde vor concura deputatul Gavril Mirza cu Bobi Cușnir și de postul de vice pe colegiul 9 Vatra Dornei unde vor candida Ioan Abutnăriței și Roman Boca. Pentru celelalte fotolii de vicepreședinte nu există concurență. Astfel deputatul Ioan Stan va candida pentru funcția de vice pe colegiul 5 Dolhasca-Mălini, consilierii județeni Gheorghe Iacob, Nistor Tătar și Neculai Bosancu pe colegiul 8 Siret, pe colegiul 6 Rădăuți respectiv pe colegiul 2 Suceava, șeful Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu pe colegiul 1 Suceava, și senatorul Neculai Bereanu pentru funcția de vice pe colegiul 10 Gura Humorului- Cîmpulung Moldovenesc. Aceștia participă acum la o etapă de selecție preliminară în colegiile respective nefiind exclus ca cei care nu obțin voturi suficiente să se retragă.

Vineri, 29 martie, Cătălin Nechifor a fost reconfirmat cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al PSD Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava