MOPAN Suceava

Compune muzica din liceu, are un playlist de peste 600 de piese, stie sa cante in 10 limbi straine, iar acum Vizi Imre lanseaza piesa “Talalaic”, un pamflet despre lumea muzicala si colaboratorii ei.

Fiecare artist isi stabiliteste prioritatile, unii dorindu-si cu orice pret sa fie la radio si la tv, sa cante ceea ce e in trend, insa pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul si continutul piesei.

Astfel, mai in gluma, mai in serios, Vizi a scris piesa “Talalaic” si a filmat si un videoclip pitoresc, in zona  Transilvaniei, regizat de Alecs Nastoiu, cu care artistul a mai colaborat la realizarea sountrack-ului pentru filmul “Billion Star Hotel”.

Cu multa dragoste si respect pentru natura si lucrurile simple, Vizi s-a filmat atat intr-un tarc de oi, pe care le-a transformat in spectatori, intr-o caruta folosita drept scena, cat si pe camp, locul unde artistul se simte cel mai liber si de unde isi culege inspiratia.

“Vara e momentul lansarilor de piese cu videoclipuri la mare, cu putine haine, stiti despre ce vorbesc. Eu nu sunt impotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, insa eu tin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele.  Piesa “Talalaic” e foarte vesela, nu vreau sa fie cu suparare pentru nimeni. Trebuie luata ca atare, e un pamflet”, marturiseste Vizi Imre despre noua lui piesa.

Link videoclip “Talalaic”: https://youtu.be/iZ9Cr_dBaok

Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum cas, urda si palinca de la vecinul Georgel,Vizi isi promoveaza si satul in care a crescut, Batos, din judetul Mures, incurajand astfel turismul in Romania.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava