Concert pascal
MOPAN Suceava

Voleiul sucevean a avut întotdeauna un rezervor de talente în zona Bucovinei, mulţi tineri reuşind să ajungă la marea performanţă. Dovadă clară a acestui fapt este că echipa de seniori a CSM Suceava este şi în prezent alcătuită în mare majoritate din sportivi născuţi pe aceste meleaguri.
În ultimii ani, pentru că nu a avut „forţă” să se lupte pentru promovarea în primul eşalon valoric al voleiului românesc, formaţia fanion a judeţului Suceava s-a axat pe promovarea tinerei generaţii. Ultimul jucător care se anunţă a fi o mare speranţă a voleiului sucevean este Alexandru Orest Raţă. Tânărul în vârstă de doar 16 ani a fost selecţionat şi pregătit la CSS Suceava de profesorul Tudor Orăşanu, nimeni altul decât liberoul grupării CSM Suceava. Sportivul are deja peste 1,90 şi a fost convocat la lotul naţional de cadeţi al României.
„Apariţia acestor tinere talente nu face decât să ne bucure pentru că scopul nostru principal este acela de a promova juniorii de valoare şi a-i „căli” pentru confruntările din voleiul „mare”. Îl felicit pe Tudor Orăşanu pentru „ochiul” său şi sper ca în cel mai scurt timp Alex Raţă să facă pasul spre marea performanţă” a declarat profesorul Victor Pancu, antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava